Download Ndarboy Genk - Tibo Mburi ( Official Video Lirik ).
play in 3gp Mp4 available in 240p, 360p, 4800p, 720p, 1080p video formats

  • Uploaded on 1 Jul 2018

    sudah nonton video clip nya ?

    NDARBOY GENK - TIBO MBURI
    vocal: @helariusdaru & @jessy.andra
    cipt: @hendrakumbara & @Helariusdaru (NDARBOY GENK)
    produksi @moozarecords

    aku dewean
    ning dalan prapatan
    sak wise kowe ngajak bubaran

    senajan loro
    nanging kudu tak trimo
    mugo wae sing apik nggo dewe

    sak tenane atiku
    durung biso nerimo
    kowe gandeng karo uwong liyo
    kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
    sing penting kowe bahagia
    aku gampang

    duh gusti
    paringono aku kuat ati
    mugo-mugo oleh ganti
    sing luwih gemati

    elingo
    mugo kowe ora dadi gelo
    mergo gelo lan kuciwo
    tibone ning mburi

    aku ngerti kowe ora gampang
    kadung suwe dewe bebarengan
    nanging gusti nduwe dalan liyo
    kowe kudu lilo, kowe kudu nerimo lan legowo

    Channel Ndarboy Genk

TAGS:

Recent Movies

Youtube Hatena . Webry . bd . Tripod . Addto . So-net . Gamer . Google+ . Facebook -- Hson-- ucz-- gd-- one-- goggle-- zestr-- jobstu-- multiple-- colt-- sandy-- exp-- gou-- myapp-- nap-- msu